TiGa Galéria
Menü
NyitóoldalInformáció › Kompatibilitás
Bemutatkozom | FrissítésekFotóim  | Információ | Kapcsolat
Információ
Témák
Kompatibilitás
Altémák
Kompatibilitás
Weblapom megjelenése - ahogyan minden más weboldal megjelenése is az interneten - függ az általunk használt operációs rendszertől és a rajtuk futtatott böngészőktől. Jobbik esetben egyszerre csak az egyiktől, rosszabb esetben viszont mindkettőtől. A problémát tehát már nem feltétlenül csak maguk a weblapokat megjelenítő böngészők okozzák, amelyek nem képesek az eredetileg erre a célra kitalált egységes stíluslapokat EGYSÉGESEN kezelni, hanem sok esetben már a rendszer is beleszól a tartalom és/vagy a kinézet megjelenésébe.

Rendszer: amennyire csak lehetett, és amennyire tudásom engedte, kompatibilissá tettem weblapomat a Windows (XP, Vista, 7, 8) rendszerekkel és a rajtuk futtatható ismertebb böngészőkkel (IExplorer8, IExplorer9, IExplorer10, FireFox, Opera, Chrome, Safari). Ebben a menüpontban tehát az erre vonatkozó táblázat szerepel, ahol is az első érték a rendszer, a második érték pedig a böngésző megfelelését jelöli. Valamint a táblázat alatt mindenki láthatja és összehasonlíthatja az értékekkel a saját rendszerét és böngészőjét.

Felbontás: képeim méretéből kifolyólag, azok helyes és teljes megjelenítéséhez elengedhetetlen egy bizonyos képernyő (felbontási) magasság. Ebben a menüpontban az erre vonatkozó adatokat szedtem össze és külön színekkel jelöltem is a megfelelési rátát. A táblázat utolsó sorában pedig mindenki láthatja és összehasonlíthatja ezekkel a saját értékét.

Információ